woensdag 11 maart 2020

Mijn eigen zuurmethode!




Werkt mijn eigen behandeling waar overigens niemand geloof aan hecht, dan toch haar vruchten af???
Vanmorgen weer voor controle geweest en gelukkig ook dit keer geen nieuwe vlekken te zien.
Ik had destijds gelezen dat kanker gek op suiker is en als dat zo is dan moet het dus zuur haten, was mijn redenering.
Vanaf dat er bij mij longkanker werd geconstateerd drink ik dus elke morgen pure, zelf uitgeperste, citroensap van 2 citroenen. Daarnaast drink ik ook nog aangelengde appelazijn, dus per dag krijg ik zo heel wat zuur binnen. Ja, het is vreselijk zuur allemaal, maar ook daar wen je aan en als ik erg dorst heb verlang ik nu zelfs naar citroen. Ik drink al dat zure gedoe wel door een rietje, want ik wil natuurlijk geen aanslag plegen op mijn tanden.
Verder mijd ik zoveel mogelijk het gebruik van suiker. Natuurlijk eet ik best wel af en toe iets lekkers of een gebakje, maar ik beperk dat zoveel mogelijk.

Na de chemo en bestralingen heb ik ontzettend veel last van tintelingen in mijn handen en vaak ook in mijn voeten die erg storend zijn en mijn longspecialist vreest dat mijn zenuwbanen door de bestralingen beschadigd zijn.
Daarvoor is geen herstel mogelijk en daar zal ik dus mee moeten leren leven (bah!). Is geen pretje met grote regelmaat met slapende handen en voeten te zitten, hoor!

24 maart a.s. moet ik trouwens terugkomen voor het aanmeten van een kastje, want hij wil uitsluiten dat ik aan slaapapneu ben komen te lijden door al die behandelingen. Dat kastje moet je dan tijdens de slaap dragen en de volgende morgen voor 10.00 uur terugbrengen. Op 15 april a.s. hoor ik dan weer de uitslag van mijn longspecialist. Dus nou ja, weer wat nieuws. Ik ben zo langzamerhand een grote ervaringsdeskundige wat betreft ziektes en aandoeningen.
Moest ook nog bloedprikken en daarna kon ik eindelijk weer opgelucht naar huis. Als mensen het over een ziekte hebben, durf ik niet eens meer te reageren, want 9 van de 10x heb ik het gehad of lijd ik eraan en dan zouden ze nog denken 'heb je haar weer, die denkt dat ze van alles heeft'. Dus hou ik zoveel mogelijk altijd wijselijk mijn mond als het daarover gaat.
Ik denk dat mijn vader van mij een afraffelproject heeft gemaakt, een zogezegd vluggertje, want ik ben gewoon niet goed afgewerkt!
Maar goed, ik moet niet klagen, want alweer geen nieuwe vlekjes en zelfs mijn longspecialist kreeg een beetje meer hoop dan anders.
Vertel ik medici of andere mensen over mijn methode, dan kijken ze me allemaal verontwaardigd aan en mijn huisarts zei 'nou, het is nooit wetenschappelijk bewezen, maar ik verbied het je niet, want het is in elk geval een enorme vitamineshot.'
Nou, voor mij hoeft het ook niet wetenschappelijk bewezen te zijn, ik doe gewoon wat mijn intuïtie mij vertelt en gezien het resultaat tot nu toe hou ik me daar maar even aan.

Ik zou willen dat ik Suzette toen die citroenen had kunnen laten innemen, maar ja, ik had daar helaas niets over te zeggen, want haar man wist immers altijd alles beter!!! Ze is er nu niet meer en daar heb ik het nog elke dag zo moeilijk mee. Ik had mijn leven voor haar willen geven, maar wie ben ik? Ik heb nu eenmaal niets te vertellen! Ik ben nu eenmaal de eeuwige loser die altijd alleen maar in onmacht moet toezien hoe al het dierbare en waardevolle in mijn leven wordt weggenomen en waartegen ik niets kan doen.

In elk geval, ik ben weer thuis en kan met die longen er weer 3 maanden tegen.
En nu, nu ga ik weer mijn citroenen uitpersen en opdrinken en vanavond die o zo zure appelazijn (die ruikt wel erg sterk, hoor!).






3 opmerkingen:

  1. Heel interessant. Ga ik eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is mijn getuigenis van een klant met een hartverwarmende schuldenaar (Claudia uit de Verenigde Staten). Sir, ik moest u terugschrijven, hoewel ik nu aan het werk ben om u te laten weten dat uw betovering met succes heeft gewerkt, en hij is bij mij teruggekomen net zoals u zei het meneer. Een mooie rode roos is zojuist naar mijn werk gebracht door de man over wie ik op 20 maart contact met je heb opgenomen. Meneer, ik ben zo blij om het aan de hele wereld te vertellen nu hij gisteren rond 18:00 uur door uw krachtige spreuken naar mij terugkeerde. Alles is verlopen zoals je het zei. Geen twijfel meer. Dit is voor mij eigenlijk moeilijk te geloven. Het is echt verrassend !! Heel erg bedankt Dr. ADELEKE voor het weven van uw magische krachten op mij, en voor het herenigen van mij en mijn ex samen met uw uiterste krachten. neem contact op voor hulp via Whatsapp +27740386124 of e-mail: aoba5019@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben Kevin, ik waardeer echt wat Dr Adeleke deed voor mij door me te helpen om mijn geliefde terug te krijgen, heb ik zo veel gelezen over Dr Adeleke voordat ik contact met hem via deze gegevens: aoba5019@gmail.com of bel / whatsapp +27740386124, En ik was geschokt toen Dr Adeleke vertelde me dat ik moet mijn geest te ontspannen dat mijn minnaar terug zal lopen naar mij nadat ik de items ter waarde van 340 euro, leerde ik hij was een grapje, maar na enkele uren dat Dr Adeleke schreef me en vertelde me dat hij klaar is casting de spreuk op mijn minnaar kreeg ik een telefoontje van mijn minnaar huilen en pleiten ze wil me voor altijd.

    BeantwoordenVerwijderen